покажи
Светлото и просторно фоайе към СПА зоната, обзаведено с телевизор и мека мебел, е подходящо да се отпуснете и да изчакате часа си за масаж.
  и мека мебел е подходящо, за да изчакате своя час за  е 
За всички гости на хотела ползването на солната стая, контрастния душ, сухата билкова сауна, фитнеса, басейна, парната баня и инфрачервената сауна е безплатно! 

Солна стая

Тя е начин за подобряване на здравето като въздейства в два аспекта - на дихателните пътищя и при кожни заболявания, чрез вдишване на изпарения от натурална морската сол.
Работно време: 14:00 - 19:00 часа


Басейн
 Чрез солната електролиза, която е нова технология в хотела от 2016 год., се унищожават всички микроорганизми в басейна. Солената вода подобрява кръвообращението и способства за по-добрия вид на кожата. Солната електролиза е химичен процес, който няма странични и негативни ефекти върху човешкия организъм и е щадящ за природата.
Вътрешният басейн има хидромасажна зона.Той е отопляем целогодишно с приблизителна температура на водата 30 °С. 
Работно време: 09:00- 20:00 часа
  
Фитнес  център
За да не нарушавате фитнес програмата си, по време на престоя можете да продължите ежедневните си тренировки във фитнеса към СПА зоната на хотела. 
Работно време: 09:00- 20:00 часа
 
Контрастен душ 
Топло-студените душове са добър метод за освобождаване от стреса. Този тип душ предава на кожата гладкост и еластичност.
Работно време: 14:00 - 19:00 часа

Суха билкова сауна
Билковата сауна е разновидност на стандартната сауна, като различното при нея е значително по ниската  температура около 82°С. Освен за повишаване на имунитета, билковата сауна има ползотворен ефект като укрепваща процедура при възстановяване след различни болестни състояния на организма.
Работно време: 14:00 - 19:00 часа

Парна баня 
Парната баня е помещение с висока влажност и с температура около 50 – 60 °С. Има релаксиращо и тонизиращо влияние. Топлата пара подпомага изхвърлянето на токсините от тялото и има изключително благоприятно въздействие върху кожата. 
Работно време: 14:00- 19:00 часа
 
Инфрачервена сауна
Топлината от инфрачервената сауна е суха, температурата е до 60 °С. Засилва обмяната на веществата и е подходяща при хора с наднормено тегло.
Тя има имуностимулиращо действие и благоприятен ефект при хора със заболявания на дихателните пътища и след  прекарана пневмония. 
Работно време: 14:00 - 19:00 часа
 
Финландска сауна-10 лв. на човек
Сауната е естествен начин за изчистване на кожата и тялото чрез изпотяване.
Това е сауна с ниска влажност и температура от 80-100°С. Засилва обменните процеси в организма и спомага за редуциране на телесното тегло.
Работно време: 09:00- 20:00 часа
 


описание
период
цена
цена с намаление
Финландска сауна
1 час
10.00 лв.
Фитнес
1 час
5.00 лв.
Фитнес
15 дена
35.00 лв.
Фитнес
1 месец
45.00 лв.
Басейн, солна стая, контрастен душ,суха билкова сауна,инфрачервена сауна, парна баня
СПА карта
20.00 лв.
Басейн, солна стая, контрастен душ,суха билкова сауна,инфрачервена сауна, парна баня
1 седмица
70.00 лв.