покажи
Ароматните вани с етерични масла галят сетивата и доставят неизмерима отмора. Подводните масажи подпомагат цялотното отпускане и релаксиране на тялото.
Разработените СПА програми съчетават различни практики в лечението с кал и луга.

Лечебна поморийска кал 
Лечебната кал е естествен продукт, който се образува на дъното на Поморийското езеро, което е типична лагуна. В структурата на поморийската кал влизат: сулфатни, хлоридни, магнезиеви и натриеви йони, както и органични вещества.

Лечението с кал се препоръчва при заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната и централна нервна система, на половата система, при заболявания на дихателните пътища и при кожни заболявания. Възстановителният процес се благоприятства и от климата – море, слънце и морска вода.
  
Кална маска-Има обновяващо и  изчистващо действие при проблемна кожа. Допринася за освежаването на тена и има пилинг ефект.
 
 Ароматната вана – Сполучливата комбинация от ароматни масла  и луга има отпускащо действие. Този тип вана помага и при дихателни заболявания. Тя съчетава доброто въздействие от подводния масаж, цветотерапията и арамотерапията.
 
Подводно-струевият масаж (тангентор) е професионална вана за хидротерапия. Съчетават се температурни и  механични фактори.Ефектът е дълготраен и изключително благоприятен върху човешкия организъм. 
 
Резервирайте Спа почивка с 2 или 3 лечебни процедури на ден!
   

описание
период
цена
цена с намаление
Подводно - струев масаж
20 мин
40.00 лв.
Перлена вана с морски соли и етерични масла
20 мин
30.00 лв.
Частична кална апликация
20 мин
25.00 лв.
Кална вана
20 мин
30.00 лв.
Кална маска - лице и деколте
20 мин
15.00 лв.
Солена вана с луга
20 мин
25.00 лв.